Share |

Lämpöä Suvilahdessa

Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Varaa pöytä ajoissa, viime vuonna kattaukset myytiin loppuun. Lisätietoa sekä isänpäiväbrunssin menu löytyy "Isänpäivä" linkistä.

3.10.2016 alkaen Ravintola Lämmöstä saa aamupalaa jo klo.7.00 alkaen! Ja jos ei ole aikaa jäädä istuskelemaan niin tule noutamaan kahvi ja vaikka sämpylä mukaan!

Tervetuloa Lämpöön!

Arkisin buffet aamiainen klo 7-10 ja buffet lounas klo 10:30-14:30

Viikonloppuisin runsas ja herkullinen brunssi klo 11-16

Pöytävaraukset Brunssille TÄSTÄ .

Lämpö on ensimmäisenä ravintolana siirtynyt käyttämään ruoanvalmistuksessa Biokaasua. 

Suvilahdessa on tuotettu Lämpöä jo yli 100-vuotta. Ravintola Lämpö on saanut jakaa hyvää mieltä ja palvelua tuhansille kaupunkilaisille sekä maalta tulleille. Teemme ahkerasti töitä, jotta saisimme sulatettua kaikkien sydämmet Lämmöllä :)

Kalasataman metroasemalta Lämpöön kävelee vaivaiset 4 min.

Autolla pääseen aivan viereen ja pysäköintikin on veloituksetonta.

Lämpö on tulvillaan erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kannattaa käydä tykkäämässä Facebook sivuamme, niin saat aina tiedon viimeisimmistä menoistamme.

Tapahtumien aikana olemme avoinna rennosti koko tapahtuman ajan sekä ehkä pidempäänkin. 

Ravintola Lämpö sijaitsee miellenkiintoisella paikalla Suvilahden entisen energiantuotantoalueen ja nykyisen kulttuurikeskuksen sydämessä. Lämmön urbaanissa miljöössä voit nauttia herkullista ja monipuolista lounasta. Tapahtumien yhteydessä pieniä ruoka-annoksia. Viikonloppuisin kannattaa poiketa brunssille ja arkisin aamiaiselle. Tilamme sopeutuvat loistavasti erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Räätälöimme jokaiseen tilaisuuteen juuri teille sopivan kokonaisuuden.
Palvelemme rennolla ja lämminhenkisellä fiiliksellä.

Tule tutustumaan!

Lisää kuvia Lämmöstä ja tapahtumista facebook sivuillamme, käy tykkäämässä.

 

LÄMMÖSSÄ ILMAINEN WLAN ASIAKKAILLE.

img_9129.jpg

 

 


 

 

 

 

img_9199_200_201_202_203_tonemapped.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ravintola Lämpö elää vahvasti mukana Suvilahden alueen sekä Cirkon, modernin sirkuksen keskuksen, ohjelmiston kanssa. Tulossa on muun muassa Tulikansan tulinäytösjuhlat, Taikaa -festivaali, Morfos -esitykset, Taikaa ja Stand-upia, Baltic Circle sekä paljon muuta!

 

Ravintola Lämpö on myös facebookissa, tykkää meistä niin pysyt helposti ajan tasalla: http://www.facebook.com/RavintolaLampo