Share |

Lämpöä Suvilahdessa

Tulossa 12-13.3.2016 Lämmön hyvinvointihappening/Brunssi. Eli kaikki jota hyvinvointi kiinnostaa, pitäkää silmät auki lisätietoa tulossa pian! Ja kaikki ketkä vain haluavat nauttia herkullisesta brunssista niin silloin viimeistään paikan päälle.

Arkisin buffet aamiainen klo 8-10 ja buffet lounas klo 10:30-14:30

Viikonloppuisin runsas ja herkullinen brunssi klo 11-16

Pöytävaraukset Brunssille TÄSTÄ

Lämpö on ensimmäisenä ravintolana siirtynyt käyttämään ruoanvalmistuksessa Biokaasua. Katso lisää TÄSTÄ

Suvilahdessa on tuotettu Lämpöä jo yli 100-vuotta. Ravintola Lämpö on saanut jakaa hyvää mieltä ja palvelua tuhansille kaupunkilaisille sekä maalta tulleille. Teemme hartiavoimin töitä, jotta saisimme sulatettua kaikkien sydämmet Lämmöllä :)

Kalasataman metroasemalta Lämpöön kävelee vaivaiset 4 min.

Autolla pääseen aivan viereen ja pysäköintikin on veloituksetonta.

Lämpö on tulvillaan erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kannattaa seurata tapahtumakalenteria, jota päivitämme aktiivisesti. Kannattaa käydä tykkäämässä Facebook sivuamme, niin saat aina tiedon viimeisimmistä menoistamme.

Tapahtumien aikana olemme avoinna rennosti koko tapahtuman ajan sekä ehkä pidempäänkin. 

Ravintola Lämpö sijaitsee miellenkiintoisella paikalla Suvilahden entisen energiantuotantoalueen ja nykyisen kulttuurikeskuksen sydämessä. Lämmön urbaanissa miljöössä voit nauttia herkullista ja monipuolista lounasta. Tapahtumien yhteydessä pieniä ruoka-annoksia. Viikonloppuisin kannattaa poiketa brunssille ja arkisin aamiaiselle. Tilamme sopeutuvat loistavasti erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Räätälöimme jokaiseen tilaisuuteen juuri teille sopivan kokonaisuuden.
Palvelemme rennolla ja lämminhenkisellä fiiliksellä.

Tule tutustumaan!

Lisää kuvia Lämmöstä ja tapahtumista facebook sivuillamme, käy tykkäämässä.

 

LÄMMÖSSÄ ILMAINEN WLAN ASIAKKAILLE.

img_9129.jpg

 

 


 

 

 

 

img_9199_200_201_202_203_tonemapped.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ravintola Lämpö elää vahvasti mukana Suvilahden alueen sekä Cirkon, modernin sirkuksen keskuksen, ohjelmiston kanssa. Tulossa on muun muassa Tulikansan tulinäytösjuhlat, Taikaa -festivaali, Morfos -esitykset, Taikaa ja Stand-upia, Baltic Circle sekä paljon muuta!

 

Ravintola Lämpö on myös facebookissa, tykkää meistä niin pysyt helposti ajan tasalla: http://www.facebook.com/RavintolaLampo